31.12.08

Малки градски открития

Click for larger
Не е сексът. Не е и шоколадът. Най-хубавото нещо на света е да се наспиш.
След дълга борба с пищящи телефони, изкусителни животоспасяващи предложения, хиперактивни малки котки, прескачащи сърца и разочаровани приятели най-после си извоювах 15 часа сън.
Сега, знам, че не е никакво събитие, но много исках да споделя - чувството след това е СТРАХОТНО. Всичките ти житейски проблеми се решават като с магическа пръчица, градът отново е красив, нещата имат вкус и мирис и животът потича във вените ти като порой в майски следобед.
Една прекрасна сутрин - събудих се в 3, пих турско кафе, мислих късметчета за НГ, правих си весело модно ревю с наличните клошарски парцалки, разходих се из тихата като библиотека "Оборище", возих се в 72 с най-широката усмивка на света, пожелах на шофьора (който приличаше на мил Квазимодо) весели празници и изкарах акъла на колегите, цъфвайки в 6 на работа.
Това е, мили хора. Последната ми и най-хубава сутрин за 2008. Благодаря на всички, които ме оставиха да се наспя. Ще се видим на Батемберг :) Този, който пристигне най-омазан с шампанско, печели целувка и чифт чорапи :)

3 comments:

Unknown said...

От 12 на обяд до 3 сутринта??

Anonymous said...

Оф, я марш в кофите!
НИЩО не е по-хубаво от секса, освен може би секса с човек, когото обичаш (и то ако си върши работата качествено). Слез на земята, жено.

junkpaper said...

ти пък, остави ме да се радвам на глупостите си :) никва сестринска подкрепа, начи!