19.11.08

Sweep

време за сън, въображаем бар "Куково лято", снйеееееееег!, пазаря се и се тръшкам за последните 20 евро, умилкване му се вика, колко може да се научи от една котка!, става на моята, няма пищни скандали, тръгва си, непознати пред вратата, из входа по пижама без изобщо да се усетя, бе тъй кат ма гле'аш дал'съм фирма "Стамболийски" за оценяване на недвижимо имущество, яйца с лук и чушка, аз еуфорирам, весело ми е, не искам в Серес, но пък тати ще дойде за първи път в моята София и изведнъж искам да ходя на небето, да го нагушкам Онзи и да му дръпна един косъм от брадата, ей тъй, за играта, точка за мен, вие ми се, поройства ми се, обичана съм, дори не знаеш какво е усещането - силен вятър, пълен с кехлибарени зрънца живот, до вечерта очите ми се превръщат в малки сушени кайсийки, кръв от ушите, но трябва да се продължи, жи, Жи! - пак не успявам да се добера, съжалявам... но пък знаеш ли, всичко е наред ;) и дори поизпрах блога.

P.S. sweep е прекрасна дума. тя е цял чувал с думи.

Листо, цвете и точки.
"Мама Мухла и малките Мухлички напускат Царството на мрака"

(Става ми все по-забавно да ги правя!)

8 comments:

Minerva said...

Ама безобразна ставаш вече. Толкова са хубави, че чак те разбирам защо пропусна табули-то и кремчето:)
Заглавката е връхТ. Манга много ти отива. Дали не е време да пуснеш бретон и да станеш фьешън?

Рос said...

Ей, страхотен хедър! Пък тези мухлички понеже не ги знам какви са и си правя свободни асоциации ме сещат за рекламата, дето една крава мучеше - Му-хахаха. Сигурна съм, че няма нищо общо, а мухличките са мега сладки.

junkpaper said...

е не, разкош мой, твоето готвене не го пропускам за нищо, просто не бях физически в състояние да изляза, а мухлите ги правя в офиса, като се поосвестя...

junkpaper said...

а впрочем хедъра го откраднах отнякъде и не, не е щото си падам по манга, нито пък ще ставам фешън :)

Anonymous said...

С тея твои мухлички се сетих за определянето ми на мъжки род единствено число на мюслите, демек мюсъл. По-добре звучи просто...цунк!

Anonymous said...

тез не са мухлички, а паячета с големите очи на мухи!

mythopolis said...

Since I can't read the language I can only look at the pictures, but that's ok. I like this a lot!!!

junkpaper said...

thanks mate :) i`ll try using more english