27.6.08

Яна турчин лъгала...


Angelite & Moscow Art Trio with Huun-Huur-Tu - "Epilogue"

Info update или защо много се усмихвам напоследък:
1. Тази песен, а и днес валя, точно след като бях гледала клипчето на Radiohead в блога на Жи.
2. Внезапно решихме да ходим на море с една леля, която познавам доста бегло през ICQ, но е върла планинарка... Раници, влак, Созопол, Синеморец (И. каза, че там все още е готино), Резово, hopefully. Тръгване на 30-ти с нощния за Бургас, връщане на 3-ти с тен :) Ирен, за теб се отнася, жена, вземи да дойдеш този път!
3. Баси яките щори си направих от амбалажна хартия! И цветенца си имат! (Следва кадър с мен по гащи, на колене и лакти, с клечки за уши, натопени в боички, драскуля по хартията). Моето кътче от стаята стана много сладко, имаме си музика, wallpaper и перваза на прозореца, застлан с шарен шал, вместо библиотечен рафт. Още си търся походно легло/матрак/надуваем дюшек. Някой ако има идеи или излишно такова вкъщи за продан,да пише, че станах на палачинка от спане на паркета...
4. Довечера сме на бой с водни пистолетчета пред Народния театър :) от 21:00, елате малко по-рано.
5. А преди малко чух, че татко си има гадже! Возят се на "Минск"-а из природата и такива ми-ти работи. Duh!!! :) Way to go, boy!

6 comments:

Anonymous said...

ха, ние ще бъдем близо значи, на 29ти заминаваме към созопол, златна рибка или градина. зависи :)

около градинката на седмочисленици(май) на едно място пише cuckoo

junkpaper said...

не знам :) не съм била аз :)
ами.. ако се засечем, ще те черпя едно мартини ;)

Anonymous said...

Аз за надуваемия дюшек се включвам..В Метро има колкото ти душа иска. Големите са около сто лева, а по-малките (за един човек) към 50. И е удобно, и не болят кокали.

sa6o said...

kade po diavolite to4no v bloga na Ji e tova pusto klip4e na radiohead, ot dve sedmici mi se e ka4ilo na glavata, a to daje spria da vali ve4e (basi jegata ne4ove6ka be6e neska :)))))))

Anonymous said...

баща ти си има гадже! едно на нула за рибите!

бела said...

вземи си хамак, не дюшек, много по-моряшко и номадско е. :)