23.8.08

Узо & executions

Хубавото е, че като си обръсне човек краката наяве, насън също са гладки :) Няма шест-пет.
Та, заспивам с чело на клавиатурата и *** ми обяснява колко хубава кожа на краката имам, докосвайки ме. Приятелите й са невероятни хора, you know what I mean… Някой наоколо музицира, уютно е с тях, един много красив мъж, с който сме снимали в рунините на някаква великолепна къща 5 минути по-рано, настанява сериозните си очи до мен, чувствам се прегърната just by feeling his presence around.
В някакъв момент се втрисам от перверзното си подсъзнание, грабвам от масата на компанията й едно огромни шише Узо, ужасно тежко беше, пъхам един топъл хляб (?!) под мишница и, така оборудвана, се засилвам към сцената по-долу. В паузата между песните една девойка крещи „Execution! Execution!!!” и вокалът се засмива „Ха-ха, да, екзекюшън... мерси, че ме подсети!”
Не чух песента, 'щото ми стана съвестно, че свих узото на *** и тръгнах да се връщам. И тогава шефката ме събуди... Сега чакам предположения за тълкуване на съня :)

Анаис в ролята на впиянчена оперна прима: "Cocaine!.... Je n`aime que toi!"

6 comments:

Anonymous said...

NB: не разбирам абсолютно нищо от тълкуване на сънища!
ето идеи от една книжка:

хляб - жизнено необходимата храна; духовната храна, хлябът на живота. обикновено се свързва с действения живот, с малките тайнства.
символиката на маята в 2 аспекта: от една страна, тя е активното начало при замесването на хляб - символ на духовната промяна; а от друга страна, липсата й отговаря на представата за чистота и жертва.

алкохолът осъществява синтеза между водата и огъня. не се задоволява да разтваря и унищожава; изчезва заедно с онова, което изгаря. също така е непосредствена храна, чиято топлина веднага се разтваря в гърдите. А. символизира жизнената енергия, която произхожда от сливането на двете противоположни стихии - водата и огъня. А. съчетава в себе си многобройни душевни преживявания. той е символ на пламъка на живота и на пламъка на творческото вдъхновение. не само събужда умствените способности, но и истински ги създава. "Той, така да се каже, се влива в онова, което полага усилие да се изрази. Очевдино алкохолът е езиков фактор...Бакхус е добър бог; карайки разума да блуждае, той не позволява на логиката да се обездвижи и подготвя откритието на разума" (Башлар)
двузначността на А. издава двойния му произход. А. на Хофман е горящият алкохол; той е белязан изцяло с качествения, изцяло мъжкия знак на огъня. А. на По е алкохолът, който залива и носи забрава и смърт; той е белязан изцяло с количествения, изцяло женския знак на водата.
***
and u mentioned something about energy...

Unknown said...

Feel good......

Anonymous said...

вииждаам..
хм, попаднала си на идеалното място - мацка (може би хубава:) ти гали краката, яки приятели и човек с присъствие.
чувстваш се на мястото си.
след малко обаче спираш да се - и то по своя вина.
решаваш да изчезнеш, да си тръгнеш, да бъдеш сама, но не просто сама, а поемайки част от 'енергията' на готините хора - хляба и узото, или храната и пиенето, или всичко, което ти е нужно в символичния свят на приказките.
следователно може да се предположи, че имаш проблем както със съществуването между много хора, така и в целенасочената си изолация - и в двете ситуации искаш да си в противополжните.

естествено, това са глупости. (:

Anonymous said...

щях да кажа нещо "мъдро", ама се отказах, защото нямаше да стои на мястото си тук.)

с.

Anonymous said...

има сънища,които предсказват и други,които нищо не означават. във всички случаи сънищата се тълкуват обратно на това,което си видяла.

junkpaper said...

мартин - мерси, така е ;)

с. - да, на фона на цялата ми простотия.

надя (whoever you are this time)- просветлението дойде в Германия след сънуването на поредната простотия, в който момент реших, че сънуването на жени явно е голяма безсмислица, която доникъде не води, as in reality.