4.4.09

Life lately

I love my job! And my colleagues! And everyone! :)
No, really. Липсвате ми много. Искам да пием бира в парка, да пътуваме, да виждам лицата ви в това страхотно време, да уловим вятъра и пак да създаваме красиви неща заедно. Това, че вече не прекарвам 10 часа от денонощието в интернет, не означава, че съм умряла, хей! Не ви ли е срам?! :) Целувки на всички и особено Жи, Цвети, Илияна и Ирен - would never make it without you!
Иначе, накратко, какво се случва напоследък - наистина се кефя много на работата си в Sutherland (засега), имам си уикенди, вечери и 'сичко, както си му е реда. Живея на тихо с покойно местенце в upper Лозенец с чудесна гледка, опитвам се да намеря време само да боядисам и ще стане чудничка бърлога.
Нямам време да чета книги, но препоръчвам "Моджо, или плъх в бурето с уиски" на ИК "Стигмати". Всъщност не е нищо особено, но някак ме жегна, размърда ми въображението. Ако обичате приказки и ви е писнало от натоварваща, сложна, изкривена втрещяваща литература, това е решението.
Слушам Lila Downs. И нещо, което Теч ми записа - "Nikakoi". Доста приятна руска(?) електроника, за слънчево време, настръхнали гълъби и глухарчета.
На моменти нищо не ми се прави. След работа пия бира у дома и експериментирам с пилешко, зеленчуци и спагети. Неуспешни опити да започна да рисувам отново.

Павлина ми липсва.

Опитвам се да пиша, но това, което се получава накрая, няма нищо общо с реалните ми усещания. Напоследък съм загубила връзка между двете, или по-скоро открих и осъзнах нови неща за живота, недотам художествени и необикновени, и още не мога да ги формулирам правилно. Не знам. Ще продължа да опитвам. Но май повече ми се скита :) из... хора и гори. Самотно ми е понякога.

Друго няма. Лекота... и малки стъпчици напред. Без особено вълнение, но с малко повече увереност и усмивки :)

Вие ще ми разкажете ли нещо?

7 comments:

Demococcus said...

Ухуух, Мдожо-Джоджо, искам и аз тая книжка да я видя/прочета!

А като целуваш Жовка, млясни й една и от мене, хо-хо!

хищника от горубляне said...

джадай си
явно
батко
мъгливо
чудесно
доставяш нещата
понякога бавно
добрият майстор
по това си личи
добавяш
червено на светофара
значи си йода
помиташ
не знам що така се получи че ги написахме тука всички тези думи с колегите от хола на бялата чудесна фармакология антибиология

junkpaper said...

Blagodarq za komentarite. Nqmam vuzmojnost da pusna post, zatova shte si lepna i az edin comment kum posledniq :)

Naposleduk nqmam internet i vse po-malko mi se iska da se sdobiq s takuv... Xybavo e NAVUN, dori da e malko samotno ponqkoga, stranno kak sa se izkrivili neshtata - kato se otkusnesh ot virtualniq svqt, zapochvash da se chuvstvash na druga planeta, izbqgal ot sociuma, izoliran. A babite navremeto razpravqha, che imenno internet shtql da zombira horata. Et che lipsata mu sushto vodi do pristrastqvane... Lipsva mi samo oblekchenieto sled poredniq pristup na verbalna diariq v bloga :) No izpitvam leko otvrashtenie ot ideqta da zapochna pak s Facebook, Twitter, Blogger, Mlogger... Tvurde mnogo neshta izpusnah veche.
Malka dobra novina - nameri se edin drug skorpion, dostatuchno bugnat, che da prekarva vremeto si s men i da me radva.
Golqma dobra novina - obicham si priqtelite!
Oshte po-golqma dobra novina - v rabotata neshtata potrugnaha dobre, vchera daje bqh na purvo mqsto v listata za neznam-si-kakvo ot vsichki team-ove. I rock.
Losha novina - universitetstvaneto mi neshto okapa. Gubq predstava kakvo trqbva da napravq, za da se spasq tam.

Tolkoz updates za dnes. Chakam Websence da se bugne dostatuchno, che da me pusne da napravq edin svesten post ;)

junkpaper said...

P.S. ...i bar Amsterdam, s torti i strahotna muzika. Care for a beer?

Anonymous said...

Сънувах те...

SD said...

God I hate bulgarian bc of you, I don't understand s.h.i.t.

Anonymous said...

Hello. And Bye.